Allround Inkoper in de elektrotechniek

Duiven Vast € 3000 - € 4500 per Maand

Organisatie

Ben jij de inkoper die wil bouwen aan de inkoopfunctie? Iemand die het hele inkoopproces overziet en met beide benen op de grond staat?

Voor Vello Elektro te Duiven zijn wij op zoek een Inkoper die inkoop op de kaart komt zetten!

De zwagers Henk Lodewijk en Henk van Velsen hebben Vello Elektro opgericht in 2001. Vello is een toonaangevende speler op het gebied van elektro-verdeelkasten. Daar waar tijdelijk stroom nodig is vind je hun producten, zoals bij festivals, sportevenementen, bouw- en industriële projecten. Met momenteel 42 collega’s groeien zij hard. Zij zoeken gedreven mensen die hier hun steentje aan bij willen dragen. De sfeer is informeel, vriendelijk en collegiaal.


Functie-omschrijving

Als inkoper hou jij je met het gehele inkoopproces bezig. Operationeel, tactisch en strategisch. Voor zowel de productie als de handelsartikelen. Wanneer jij het operationele stuk goed op de rit hebt, dan krijg je vanzelf meer tijd om de tactische en strategische zaken op te zetten. Met de implementatie van het huidige, nieuwe ERP systeem zijn in ieder geval de tools in huis om dit mogelijk te maken. Nu is het een kwestie van het inkoopproces goed uitdenken, aanpakken en uitrollen. Wat ga je allemaal doen?

  • Offertes opvragen, orders plaatsen en ervoor zorgen dat dit goed in het systeem komt te staan.
  • Het onderhouden van contacten met leveranciers en het onderhandelen over prijzen en leveringsvoorwaarden.
  • Het monitoren van de marktontwikkelingen en het identificeren van nieuwe leveranciers en producten.
  • Analyseren van de inkoopbehoefte, kansen zien en benutten om de juiste inkoopbeslissingen te maken.
  • Het bewaken van de kwaliteit en levertijden van de ingekochte producten.
  • Het bijdragen aan de optimalisatie van de inkoopprocessen en het realiseren van kostenbesparingen.

Functie-eisen

Wie ben jij?
Jij bent een doener die denkt. Iemand die vanuit de praktijk ziet waar het beter kan en hier daadwerkelijk mee aan de slag gaat. Iemand die denkt in duurzame oplossingen. Over procedures hoe je het inkoopproces voor iedereen effectiever en efficiënter kan organiseren. Jij steekt de handen uit de mouwen en begint met bouwen vanuit de basis. Je bent recht door zee, integer met een sterk gevoel voor normen en waarden. Je bent analytisch sterk en administratief vaardig. Je bent handig met systemen en communiceert makkelijk op verschillende niveaus. Je hebt een afgeronde hbo-opleiding of functioneert tenminste op dit niveau door ervaring. Als inkoper hoef je geen vonkentrekker te zijn, maar enige affiniteit met elektro en techniek is wel een must. 

Arbeidsvoorwaarden

Wat hebben wij jou te bieden?
Een baan als inkoper bij Vello Elektro. Waarin jij kan bouwen aan de inkoopfunctie en meewerken aan de groei van Vello. Een salaris tussen de €3.000, en €4.500,00 per maand, auto van de zaak, 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen. En als Vello groeit, groei jij natuurlijk mee!


Solliciteren op deze functie?

Kom jij inkoop bij Vello op de kaart zetten? Reageer dan snel via de link. Meer weten? Bel naar 070-3000118 en vraag naar Raymon of Marco.

WORDT DIT JOUW
BAAN…?

SOLLICITEER DIRECT!

IN HET KORT

Vello Elektro
Vast
€ 3000 - € 4500 per Maand
Duiven
28 december 2023
Handel;Inkoop & logistiek;Productie
32 - 40 uur p/week

VRAGEN?

Solliciteren op deze functie?

Kom jij inkoop bij Vello op de kaart zetten? Reageer dan snel via de link. Meer weten? Bel naar 070-3000118 en vraag naar Raymon of Marco.

Geef je inkoop carrière een boost

Op zoek naar Inkoop professionals op tijdelijke of vaste basis? Dan ben je bij Inkoop ID aan het juiste adres. Inkoop zit ons DNA.

vacatures
image (2)