Inkoop Manager Enterprise Accounts

Amsterdam Vast € 4500 - € 5500 per Maand

Organisatie

Ben jij een inkoper die analytisch sterk is? Werk jij graag in een internationale omgeving voor, en met, corporate accounts? Beweeg jij je makkelijk door een matrix organisatie en heb jij hierbij geen moeite met meerdere reporting lines?

Ben jij de inkoop specialist die het EMEA inkoopteam komt versterken?

Jouw nieuwe werkgever is CBRE-GWS te Amsterdam. Zij zijn wereldwijd marktleider in geïntegreerd technisch, facilitair, vastgoed- én projectmanagement. Met een achtergrond in techniek, facilitair management, vastgoed- of projectmanagement vind je bij Global Workplace Solutions vanzelfsprekend een inspirerende werkomgeving, waar je op het allerhoogste niveau kunt werken met grote, nationale en internationale klanten.


Functie-omschrijving

CBRE bouwt aan een World Class Procurement-netwerk met best-in-class categoriestrategieën. Hiervoor breiden zij het team uit met een inkoopprofessional om deze missie te vervullen. Je komt te werken in het EMEA team en ondersteunt de Enterprise accounts op tactisch en strategisch niveau. In deze rol voer je category en spend analyses uit om tot een goede inkoopstrategie te komen. Je identificeert kostenbesparingen en adviseert hierover. Je vraagt offertes aan, voert onderhandelingen en stelt contracten op. Je neemt deel aan account meetings en draagt bij aan het behalen van hun doelstellingen. En zo draag je op nog veel meer vlakken bij aan het optimaliseren van de inkoopfunctie. Als Inkoop Manager manage jij geen andere inkopers, maar de (strategische) preferred suppliers. Je rapporteert direct aan de W-Europe Procurement Director terwijl je deel uitmaakt van het Nederlandse Procurement team. We vertellen je graag meer als jij past op deze rol en wij jouw nieuwsgierigheid gewekt hebben.

Functie-eisen

Jij bent een inkoper van tactisch/strategisch niveau die zich prettig voelt in een uitdagende, internationale omgeving. Iemand die makkelijk schakelt op verschillende niveaus, zowel intern, als extern. Oftewel goed is in stakeholdermanagement. We vinden het vooral belangrijk dat jij een veelzijdig persoon bent met een flexibele instelling en een lange termijn visie. Je bent gericht op samenwerking, blijft presteren onder druk en hebt een gezonde commerciële instelling. Je bent bereidt om zo nu en dan internationaal te reizen. Je spreekt je talen, tenminste Nederlands en Engels. NEVI 1 en/of 2 is een pré. Een afgeronde hbo of wo opleiding is een must, evenals meerdere jaren relevante inkoopervaring.

Arbeidsvoorwaarden

Wat hebben wij jou te bieden? Een dynamische baan in een internationale omgeving. Zelfstandigheid, hybride werken en mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Een salaris tussen de €4.000 en €5.500 afhankelijk van ervaring. Bonusregeling, auto, laptop, iPhone, 37 verlofdagen en mogelijkheden tot bijkopen, goede pensioenregeling. 


Solliciteren op deze functie?

Wil jij bij CBRE aan de slag? Reageer via de link of bel naar 070-3000118 en vraag naar Raymon of Marco.

WORDT DIT JOUW
BAAN…?

SOLLICITEER DIRECT!

IN HET KORT

CBRE
Vast
€ 4500 - € 5500 per Maand
Amsterdam
22 september 2023
Facilitair;Zakelijke Dienstverlening
40 - 40 uur p/week

VRAGEN?

Solliciteren op deze functie?

Wil jij bij CBRE aan de slag? Reageer via de link of bel naar 070-3000118 en vraag naar Raymon of Marco.

Geef je inkoop carrière een boost

Op zoek naar Inkoop professionals op tijdelijke of vaste basis? Dan ben je bij Inkoop ID aan het juiste adres. Inkoop zit ons DNA.

vacatures
image (2)