Inkoper Bouwmaterialen

Nieuwegein Vast € 2600 - € 3500 per Maand

Organisatie

Ben jij de inkoper die toe is aan iets anders? Een baan die je part-time in kan vullen in een organisatie zonder flauwekul en politiek gekonkel. Waar je gewoon lekker je werk kan doen en in een prettige omgeving samenwerkt met je collega's.

Onze opdrachtgever groeit hard en daarom zoeken zij een inkoper ter versterking van hun inkoopteam! Zij zijn een leverancier van duurzame bouwmaterialen en willen in binnen- en buitenland hun marktaandeel vergroten. Door de toenemende vraag naar duurzame materialen gaat ze dit zeer goed af.


Functie-omschrijving

Wat ga jij doen?
Je bent in eerste instantie verantwoordelijk voor de operationele inkoop van materialen in binnen- en buitenland. Daarom is het wel erg handig als jij een woordje over de grens spreekt. Je stemt zaken intern en extern af en weet de juiste prioriteiten te stellen, zodat materialen tijdig geleverd worden. Je voelt je thuis in een no-nonsense omgeving, weet van aanpakken en goed het overzicht te behouden. Wanneer jij goed je weg weet te vinden en meegroeit met de organisatie ga je ook projectmatig inkopen en zijn er ruime mogelijkheden om je verder te ontwikkelen in het inkoopvak.

Functie-eisen

Wie ben jij en wat heb jij gedaan?
Jij bent toe aan een baan in een organisatie waarin jij iedereen nog bij de voornaam kent. Geen politiek geneuzel, maar samen de schouders eronder. Je weet zelfstandig je weg te vinden, beschikt over een gezonde dosis ambitie om door te pakken en meer verantwoordelijkheid naar je toe te trekken. Je hebt een goed commercieel gevoel, bent administratief sterk en weet goed het overzicht te behouden. Je pakt makkelijk de telefoon en regelt dingen. Bij voorkeur heb je een afgeronde HBO opleiding, werkt makkelijk met systemen of maakt je dit in ieder geval snel eigen. Omdat je in binnen en buitenland inkoopt spreek je naast Nederlands tenminste uitstekend Engels, Duits is een grote pré.

Arbeidsvoorwaarden

Dit hebben wij jou te bieden:
Een baan in een gezonde, sterk groeiende organisatie. Afwisseling in je werk, verantwoordelijkheid in een zelfstandige functie. Een vast contract voor onbepaalde tijd voor 24 tot 32 uur. Een salaris van max €3.500,00 per maand en 37 verlofdagen op basis van FT. Bonusregeling en doorgroeimogelijkheden.


Solliciteren op deze functie?

Toe aan iets anders? Dan nodig ik je van harte uit om te reageren! Wij zijn erg benieuwd naar wie jij bent en waarom jij op deze functie reageert! je kan ook bellen naar 070-3000118 en vragen naar Raymon of Marco voor meer informatie. 

WORDT DIT JOUW
BAAN…?

SOLLICITEER DIRECT!

IN HET KORT

Duurzame bouw
Vast
€ 2600 - € 3500 per Maand
Nieuwegein
23 augustus 2023
Industrie/bouw
24 - 32 uur p/week

VRAGEN?

Solliciteren op deze functie?

Toe aan iets anders? Dan nodig ik je van harte uit om te reageren! Wij zijn erg benieuwd naar wie jij bent en waarom jij op deze functie reageert! je kan ook bellen naar 070-3000118 en vragen naar Raymon of Marco voor meer informatie. 

Geef je inkoop carrière een boost

Op zoek naar Inkoop professionals op tijdelijke of vaste basis? Dan ben je bij Inkoop ID aan het juiste adres. Inkoop zit ons DNA.

vacatures
image (2)