Inkoper Gebouwbeheer

Rotterdam Vast € 2700 - € 5000 per Maand

Organisatie

Ben jij de inkoper die toe is aan iets anders? Bij een organisatie waar normen en waarden hoog in het vaandel staan met een uitstekende balans tussen werk en privé? Lijkt het jou leuk om de inkoop te doen voor de gebouwen van onze opdrachtgever? Word jij enthousiast van nieuwbouw, verbouwingen, renovaties en dat alle panden in optima forma blijven?

Onze opdrachtgever is gevestigd in hartje Rotterdam en hebben hier een rijke historie opgebouwd. Vanuit de Shared Services wordt de organisatie door ongeveer 80 medewerkers ondersteund op het gebied van ICT, Finance, HR en Procurement. 


Functie-omschrijving

Jij gaat de inkoop verzorgen voor een 40-tal objecten met betrekking tot nieuwbouw, verbouw en renovaties. Hier horen ook de gebouw gebonden installaties bij waar reparatie, onderhoud of vervanging voor nodig is. Jij doet marktonderzoek, draait aanbestedingen en rapporteert hierover aan jouw interne stakeholders. Jij informeert over ontwikkelingen in de markt, adviseert en als het beter kan overtuig jij je collega’s op een prettige manier door ze de voordelen hiervan te laten zien. Kwaliteit, duurzaamheid en totale kosten zijn hierbij de belangrijkste indicatoren.

Functie-eisen

Wie ben jij? Jij bent enthousiast, energiek, weet mensen in beweging te krijgen. Jij ziet graag het resultaat van jouw werk, hebt een klantgerichte instelling, bent sociaal en communicatief vaardig. Je hebt kennis van de aanbestedingswet en affiniteit met (Europees) Aanbesteden. Jij durft beslissingen te nemen, de juiste afweging te maken bij uiteenlopende belangen en weet goed het overzicht te behouden. Je hebt bij voorkeur een afgeronde HBO opleiding, Facility Management aangevuld met NEVI 1 en 2.

Arbeidsvoorwaarden

Wat hebben wij jou te bieden? Een functie voor 32 – 40 uur pw waarin je kan bouwen en jouw bijdrage een zichtbaar verschil maakt. Vrijheid en zelfstandigheid in een informele organisatie met leuke mensen die elkaar verder willen helpen. Een salaris van max €5.000 p/m, vakantiegeld en 13e maand, pensioenregeling en 42 tot 53 dagen verlof. Zodat jij in balans je werk kan doen en het beste in jezelf naar boven haalt.


Solliciteren op deze functie?

Past deze baan bij jou? Reageer van snel via de link. Vragen? Bel naar 070-3000118 en vraag naar Raymon of Marco.

WORDT DIT JOUW
BAAN…?

SOLLICITEER DIRECT!

IN HET KORT

Bouw en Facilitair
Vast
€ 2700 - € 5000 per Maand
Rotterdam
15 september 2023
Facilitair;Industrie/bouw
32 - 40 uur p/week

VRAGEN?

Solliciteren op deze functie?

Past deze baan bij jou? Reageer van snel via de link. Vragen? Bel naar 070-3000118 en vraag naar Raymon of Marco.

Geef je inkoop carrière een boost

Op zoek naar Inkoop professionals op tijdelijke of vaste basis? Dan ben je bij Inkoop ID aan het juiste adres. Inkoop zit ons DNA.

vacatures
image (2)