Technisch Inkoper Maritiem

Papendrecht Vast € 3500 - € 4500 per Maand

Organisatie

Gaat jouw hart sneller kloppen van de maritieme sector en de offshore industrie? Heb jij affiniteit met techniek en wil jij aan de slag bij Boskalis? Een internationale, toonaangevende organisatie op het gebied van baggeren en maritieme dienstverlening. Heb jij ervaring met projectmatig werken, neem jij initiatief en voel je je helemaal thuis in een wereld vol hectiek met veel verantwoordelijkheid? Dan hebben we een mooie functie voor jou!
 
Voor Boskalis zijn wij op zoek naar een Technisch Inkoper die stevig in zijn of haar schoenen staat. Iemand die zorgt dat de onderdelen aan boord zijn, voordat een schip de haven weer verlaat. Boskalis, van oorsprong een Nederlandse onderneming, heeft ruim 100 jaar ervaring in waterbouw, kustbescherming en landaanwinning. Met een veelzijdige vloot van meer dan 600 eenheden (vaartuigen en drijvend materieel) zijn zij actief in 90 landen, verspreid over zes continenten.


Functie-omschrijving

Als Inkoper onderhoud je vele contacten met collega's op het werk, in de haven of op kantoor. Je vraagt offertes aan, onderhandelt over de voorwaarden, plaatst orders en verwerkt deze in het systeem. Je zorgt ervoor dat materialen tijdig geleverd worden, want een schip kan niet wachten. Je bent met name verantwoordelijk voor de inkoop van technische onderdelen voor de motoren en installaties aan boord. Dit vergt met enige regelmaat een flinke dosis flexibiliteit en improvisatievermogen van jou. Je weet je weg in de wereld van de scheepvaart en toeleveranciers makkelijk te vinden. Hierdoor ben je uitstekend in staat om aan de vraag van de mensen aan boord, dan wel op de wal, te voldoen.

Arbeidsvoorwaarden

Ben jij die inkoper met veel verantwoordelijkheidsgevoel en sterk is in organiseren? Heb jij inkoopervaring in de techniek, bij voorkeur in de maritieme sector? Herken jij jezelf in de volgende kenmerken:

  • Snelle denker die ook snel handelt;
  • Nauwkeurig;
  • Weet goed het overzicht te behouden;
  • Flexibel;
  • Communicatief sterk in zowel de Nederlandse als Engelse taal.


Solliciteren op deze functie?

Wil jij aan de slag bij Boskalis? In een omgeving vol dynamiek en afwisseling? Reageer dan snel via de link of ben naar 070-3000118 voor meer informatie en vraag naar Raymon of Marco.

WORDT DIT JOUW
BAAN…?

SOLLICITEER DIRECT!

IN HET KORT

Boskalis
Vast
€ 3500 - € 4500 per Maand
Papendrecht
8 januari 2024
Maritieme sector
36 - 40 uur p/week

VRAGEN?

Solliciteren op deze functie?

Wil jij aan de slag bij Boskalis? In een omgeving vol dynamiek en afwisseling? Reageer dan snel via de link of ben naar 070-3000118 voor meer informatie en vraag naar Raymon of Marco.

Geef je inkoop carrière een boost

Op zoek naar Inkoop professionals op tijdelijke of vaste basis? Dan ben je bij Inkoop ID aan het juiste adres. Inkoop zit ons DNA.

vacatures
image (2)