Over Inkoop ID

Inkoop zit in ons DNA

Wij zijn dé partner die zowel opdrachtgevers als inkoopprofessionals helpt bij het maken van de juiste match.

Dit doen wij al sinds 2007 vanuit onze kernwaarden: Persoonlijk, Transparant, Integer en Betrouwbaar.

Wij stellen ons graag aan jou voor!

neem direct contact op

Jouw partner sinds 2007

Inkoop ID is in 2007 opgericht door Marco Nicolai, na een succesvolle loopbaan van 16 jaar binnen het inkoopvak. In tal van functies, zoals operationeel inkoper, projectcoördinator en inkoopmanager bij verschillende organisaties, heeft Marco een schat aan ervaring en expertise opgebouwd.

Met het oprichten van Inkoop ID besloot hij zijn inkoopkennis op een andere manier in te zetten. Gezien het toen al bestaande tekort aan getalenteerde inkopers, vond hij dat er iets moest veranderen. Nu helpt hij opdrachtgevers en inkoopprofessionals bij het maken van de juiste match.

Vanaf dag 1 van de oprichting van Inkoop ID is Raymon Geldof betrokken bij de organisatie. Samen met Marco heeft hij Inkoop ID naar een hoger niveau getild, wat heeft geleid tot een bureau dat nu inkoopdiensten biedt in de breedste zin van het woord, waaronder inkoopadvies, opleidingen en trainingen, coaching on the job en natuurlijk inkoopprofessionalisering.

20240220-MCH-0161 – kopie

Een team van specialisten

Samen met een team van recruitment specialisten en een groot netwerk aan Inkoopprofessionals zetten wij ons elke dag in voor het vinden van de juiste match voor zowel Inkoopprofessional als opdrachtgever. Maak kennis met ons team van specialisten: Marco Nicolai, Raymon Geldof, Amy van der Hulst, Lisanne Nicolai, Mylene Klatt en onze kantoorhond Flynth.

Ons team

Experts in inkoop

Inkoop ID levert een breed scala aan hoogwaardige diensten. Zoals interim-management, detachering, werving & selectie en inkoop advies. Met onze grondige kennis van de inkoopmarkt en ons uitgebreide netwerk van gekwalificeerde inkoopprofessionals, zorgen we voor de juiste match. Want inkoop zit in ons DNA.

onze diensten
opdrachtgevers-3

Geef inkoop een boost!

Op zoek naar een Inkoopprofessional voor tijdelijk of vast? Mensen die van inkopen hun vak hebben gemaakt? Of ben jij juist die inkoopprofessional die inkoop op de kaart wil zetten? Dan ben jij bij Inkoop ID aan het juiste adres.

vacaturesonze diensten
20240220-MCH-0251