WERKEN IN INKOOP

Bekijk onze vacatures

VAN STARTER IN HET INKOOPVAK TOT INKOOPDIRECTEUR

Een carrière in het inkoopvak? Het strategisch spel waarin jij als inkoper een sleutelpositie inneemt tussen leveranciers en jouw organisatie. Scherpzinnig, analytisch sterk en met een gezonde commerciële instelling ga jij voor het beste resultaat. Dat doe jij in je werk, maar ook als je op zoek gaat naar een nieuwe baan of interim opdracht.

Sinds 2007 helpen wij startende inkopers tot en met senior inkoopmanagers aan een nieuwe baan of tijdelijke opdracht. Dat doen wij door onze inkoop professionals goed te informeren over de vacature en hen bij te staan gedurende het sollicitatieproces.

20220726-MCH-1067

Solliciteren is te leren

Een goede voorbereiding is het halve werk. Maar hoe doe je dat voor een sollicitatie en hoe maak je een goede indruk? Solliciteren doe je niet dagelijks. Zeker als je die baan of opdracht graag wil hebben is dat extra spannend.

Google helpt je met algemene adviezen. Wij met specifieke tips & tricks. Zoals; wat vind de opdrachtgever belangrijk, hoe kan jij je het beste kleden of wat moet je vooral niet doen. Wij kennen de opdrachtgever en de vacature en bereiden jou zo goed mogelijk voor.

Download hier gratis onze algemene sollicitatietips (die je misschien wel gevonden hebt met Google ;-).

HOE KUNNEN WIJ JOU HELPEN?

Werk wat bij jou past

Zoek jij meer uitdaging of een betere balans tussen werk en privé? Meer mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen of een baan in een andere branche waar je meer affiniteit met hebt?

Wij helpen jou aan een inkoopbaan die bij jou past.

VAST OF INTERIM

Hou je van afwisseling en telkens verschillende projecten? Dan helpen wij jou aan een leuke interim opdracht. Ben jij meer van de zekerheid en structuur? Dan zoeken wij voor jou je nieuwe vaste baan.

Weet je het nog niet precies? Wij denken graag met jou mee.

Een goede beloning

De goudzoeker, de realist en Calimero. We hebben ze allemaal ontmoet. De starter die het salaris van een inkoopmanager vraagt, de inkoper die weet wat hij waard is en de ervaren rot in het vak die best wat meer mag vragen.

Weet jij wat je waard bent? Wat is tegenwoordig een reëel tarief of salaris? Wij adviseren je graag.

20240220-MCH-0457

WERKEN OM TE LEREN

Jij wilt je verder ontwikkelen in het inkoopvak. Maar hoe pak je dat aan? En wat kost dat allemaal? Ga je NEVI doen of een andere opleiding bij Inkoopacademie of is de praktische aanpak meer iets voor jou? Wij kunnen jou hierbij adviseren.

Of weet jij nu al dat jij je heel specifiek wil bekwamen in jouw huidige functie en branche? Dan is coaching on the job iets voor jou.

Coaching

STAAT HIER JOUW NIEUWE BAAN?

Doen waar je goed in bent... En doen wat je leuk vindt. Dat willen we toch allemaal? Toe aan een volgende stap in je inkoop carrière? Op zoek naar meer uitdaging of een betere balans tussen werk en privé?

Bekijk hier alle vacatures

Manager Strategische Inkoop

Bouw Roelofarendsveen max. € 6500 per MaandVast

Als Strategisch Inkoper ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van inkoopstrategieën die gericht zijn op duurzaamheid en technologische vernieuwing. Je houdt toezicht op de volledige inkoopcyclus, van marktonderzoek en leveranciersselectie tot contractonderhandelingen en leveranciersbeheer. Je adviseert het managementteam bij belangrijke inkoopbeslissingen en draagt bij aan kostenbesparingen en kwaliteitsverbeteringen. Samen met het team werk […]

Technisch Inkoper Machinebouw

Royal Houdijk Vlaardingen max. € 5200 per MaandVast

Als Inkoper bij Royal Houdijk speel je een cruciale rol in het adviseren en implementeren van het strategisch inkoopbeleid. Je verkent en onderhoudt de leveranciersmarkt, op zoek naar de best passende producten, systemen en services die nodig zijn voor het realiseren van onze geavanceerde installaties. Deze installaties zorgen voor de toevoer, dosering en sortering van […]

Bevlogen Inkoopadviseur met Europese Aanbestedingservaring

Stichting Samen Ambitieus Rotterdams Onderwijs (SARO) Rotterdam max. € 5862 per MaandVast

Begeleiden en uitvoeren van de (Europese) aanbestedingen en het voeren van de contractonderhandelingen; Contractmanagement implementeren en contracten onderhouden; Schooldirecties benaderen en meenemen in de mogelijkheden en voordelen van inkoop Verzorgen van interne informatievoorziening (richting stafbureau en scholen) en kennisoverdracht over het inkoopbeleid, de aanbestedingswet, de implementatie van nieuwe contracten en contractbeheer (Mede)opstellen,  ondersteunen en begeleiden bij […]