INKOOP OPTIMALISATIE EN ADVIES

neem contact op

Wil jij de inkoopfunctie optimaliseren? Meer besparen? Of een project realiseren? Wij helpen jou hierbij! Wij voeren spendanalyses uit, geven inkoopadvies en verzorgen inkoopoptimalisatieprojecten. Van deelprojecten, zoals P2P implementaties, opzetten van contractmanagement, tot het compleet (her)inrichten van de inkoopfunctie.

Onze inkoopprofessionals zijn ervaren mensen die zichzelf terugverdienen. Structurele veranderingen doorvoeren en borgen. Onze inkopers gaan aan de slag met inkoop en gerealiseerde besparingen overstijgen regelmatig 5% of meer van de beïnvloedbare spend. Processen lopen soepeler dan voorheen. Dit resulteert in een efficiëntere inkoopfunctie en een verhoogde effectiviteit van jullie medewerkers.

INKOOP ID HELPT MET:

  • Volledig inzicht krijgen in jullie inkoopspend;
  • Meer controle over de spend. Wat is de gemiddelde besteding bij jullie leveranciers? Ben je niet te afhankelijk van één of enkele leveranciers of andersom?
  • Al jullie contracten up-to-date maken;
  • Inzichtelijk maken, én oplossen, van knelpunten in het inkoop- en facturatieproces;
  • Potentiële besparingen in kaart brengen en (hoe) deze te realiseren;
  • Inkoopkennis, en overdragen van deze kennis, om de inkoopfunctie naar een volgend niveau te tillen.
Team InkoopID overleggend voor de nieuwe contractmanager

COACHING ON THE JOB!

De inkoopfunctie is geoptimaliseerd, maar hoe zorg je ervoor dat dit blijft en beklijft?

Het werkt het beste wanneer jouw eigen mensen zich verantwoordelijk voelen. Zij willen van inkoop een blijvend succes  maken. Jij hebt de capaciteit in huis en je mensen hebben de potentie om zichzelf en de inkoopfunctie verder te ontwikkelen en te optimaliseren. De vraag alleen is hoe?

Wel eens aan Coaching on the Job gedacht? Onze coaches zijn (interim) inkoopmanagers van senior niveau die ruime ervaring hebben met het coachen van mensen en het optimaliseren van de inkoopfunctie. Zij brengen inkoopkennis bij. Zij ontwikkelen bij de medewerker de competenties die nodig zijn om een (nog) betere inkoper te worden. Een coaching traject is altijd maatwerk. Dit kan variëren van een aantal uren per week tot een sessie van een dagdeel per maand. Toegespitst op de persoonlijke (kennis)behoefte van de medewerker en waar de organisatie met de inkoopfunctie naar toe wil.

Meer weten?

Bel voor informatie naar 070-3000118. Geen coaching wel training? Wij verzorgen ook incompany trainingen.

Incompany trainingen
home-swoosh-boven

WAAROM KIEZEN VOOR INKOOP ID?

Persoonlijk

We kunnen heel veel automatiseren, maar het maken van de juiste match blijft mensenwerk. Persoonlijk contact en weten wat mensen beweegt is de sleutel tot succes.

Transparant

Goede inkopers zijn duidelijk en helder in hun communicatie. Transparant in wat zij doen. En gaat er een keer iets fout, dan zijn zij bereidt om hun verantwoordelijkheid te nemen. Net zoals wij.

Integer

Inkopers hebben integriteit hoog in het vaandel staan. Eerlijk in hun daden en hoe zij anderen behandelen. Inkoopprofessionals hebben sterke principes en hoge ethische normen en waarden. Net zoals wij.

Betrouwbaar

Betrouwbaarheid gaat hand in hand met integriteit. Inkoopprofessionals leggen hiermee de basis voor succes. Zij nemen verantwoordelijkheid voor hun acties. Net zoals wij.

Kennis van de markt

Wij zijn specialisten op het gebied van inkoop, recruitment en inkoopadvies en doen dit sinds 2007. Wij hebben een groot netwerk opgebouwd en volgen trends en ontwikkelingen op de voet.

Heldere tarieven

Zoals iedere goede inkoper zegt; het gaat niet om de laagste prijs, maar om de beste prijs. Vooraf weten waar je aan toe bent en geen verrassingen achteraf.

Zonder titel (1850 x 1366 px) (1200 x 1366 px) (1)

Geef inkoop een boost!

Op zoek naar een Inkoopprofessional voor tijdelijk of vast? Mensen die van inkopen hun vak hebben gemaakt? Of ben jij juist die inkoopprofessional die inkoop op de kaart wil zetten? Dan ben jij bij Inkoop ID aan het juiste adres.

vacaturesonze diensten
20240220-MCH-0251