Inkoop in de zorg

neem contact op

Inkopen in de zorg van cruciaal belang

Een inkoper in de zorg heeft aandacht voor de mens en passie voor het vak! Onze inkopers zijn gewend te werken met hoogopgeleide en veeleisende specialisten. Door verschillende belangen te behartigen of door de grote druk op de werkvloer wordt er veel gevraagd van een inkoper.

Inkoop ID - Ziekenhuis
Website – Berichten (1)

Van regionale ziekenhuizen tot ouderenzorg

Onze inkopers begrijpen de dynamiek in de Zorg en hebben kennis van zaken. Zo hebben zij ervaring met de inkoop van o.a. verpleegbedden, medicijnen, (medicinale) gassen, specialistische schoonmaak en kennis van verschillende wet- en regelgeving als Europese richtlijnen op het gebied van Medische Hulpmiddelen (Medical Device Regulations).

Ze zijn actief in; Regionale ziekenhuizen, academische ziekenhuizen, GGZ-instellingen. ouderenzorg, producenten en leverancierszorghulpmiddelen.

Zorg vacatures

Zorg inkopers maken het verschil

In Nederland wordt meer dan 100 Miljard Euro per jaar aan Zorg uitgegeven. De zorgkosten zijn het hoogste in heel Europa. Professionele Zorginkoop is van grote invloed op deze kosten. In een ziekenhuis wordt 35% van de omzet ingekocht. Een Zorg inkoper speelt daarom een belangrijke rol die een wezenlijke bijdrage kan leveren aan de resultaten in de Zorg.

Welke kennis kunt u van onze inkoopprofessionals verwachten?
Onze inkoopprofessionals hebben ruime kennis van:

  • Specifieke kennis van o.a. medicijnen, medische hulpmiddelen en/of ketenmanagement;
  • Kennis van richtlijnen, wet en regelgeving, op medisch gebied;
  • En willen van waarde zijn en een bijdrage leveren aan betaalbare zorg.

Wij leveren inkoopadvies en inkoop professionals.

De inkoopfunctie in uw organisatie is volop in beweging. Heeft u behoefte aan inkoopkracht om snel resultaten te laten zien, om de continuïteit van het inkoopproces te waarborgen of heeft u voor een project tijdelijk extra capaciteit nodig?

Inkoop ID is een bureau wat inkoopdiensten biedt in de breedste zin van het woord. Wij leveren inkoopadvies en inkoop professionals.

Onze kandidaten kiezen bewust voor een carrière in het inkoopvak. Wij laten kennis en kunde optimaal aansluiten op de functies bij, en wensen van, onze opdrachtgevers. Door de inkoopvakkennis van onze adviseurs zijn wij in staat om de juiste match te maken.

Geef je inkoop carrière een boost

Doen waar je goed in bent... En doen wat je leuk vindt. Dat willen we toch allemaal? Tijdelijke klus of vaste baan?

Bekijk hier alle vacatures!

vacatures
image (2)