Werving & selectie

neem contact op

Voor de juiste inkoper op de juiste plek

Zoek je een Inkoper, Category Buyer, Manager Procurement of een andere inkoopprofessional voor jouw organisatie? Heb je moeite met het invullen van een inkoop vacature of ontbreekt het simpelweg aan tijd om een intensief Werving & Selectie traject te doorlopen?

Wij helpen jou met het maken van de juiste match! Discreet, grondig en resultaatgericht. Met een heldere manier van werken en transparante tarieven.

20240220-MCH-0161

Tarieven w&s

Ga je voor het traditionele no-cure-no-pay tarief van 20% van het jaarsalaris? Of voor de zekerheid van een vast tarief met exclusiviteit? Nog steeds op basis van no-cure-no-pay, maar dan als exclusieve samenwerking met “garantie” op de kandidaat en doelgerichte campagnes vanuit jullie naam. Meer weten over de verschillen en de mogelijkheden?

Bel ons op 070-3000118 of vul het contactformulier in. Wij bellen je zo snel mogelijk terug.

neem direct contact op
Junior/Operationeel InkoperVanaf €6.750,00
Medior/Tactisch Inkoper/ContractmanagerVanaf €9.750,00
Senior/Strategisch Inkoper/ManagerVanaf €12.750,00
AssessmentVanaf €395,00

Tarieven zijn exclusief BTW. Meerdere vacatures bij ons onderbrengen? Neem contact met ons op voor extra aantrekkelijke condities en een voorstel op maat.

Onze werkwijze

Op zoek naar Inkoop professionals op tijdelijke of vaste basis? Dan ben je bij Inkoop ID aan het juiste adres. Inkoop zit in ons DNA. Naast gedegen kennis van de markt, doorzien wij de belangen en wensen van elke partij. Wat mag je van ons verwachten?

Analyse fase

Net zoals ieder mens is iedere organisatie uniek. Er bestaat geen one-size-fits-all. Wij bespreken samen welke kennis en kunde de ideale kandidaat in huis moet hebben. En nog belangrijker, welke persoonlijkheid past op de positie? Zoek je een veranderaar die de boel komt opschudden of juist iemand die rust in de tent brengt? Is de "cultural fit" belangrijk of mag iemand wel een beetje anders zijn? Zo stellen wij samen het ideale profiel van de kandidaat op.

Wat heb jij daarnaast de kandidaat te bieden? Een tijdelijke uitdaging voor een interimmer of persoonlijke ontwikkeling en  doorgroeimogelijkheden voor een vaste medewerker? En past het qua tarief of arbeidsvoorwaarden? Met onze kennis van de markt schatten wij in of het haalbaar is.

Wervingsfase

Is het helder wat jullie zoeken? Dan gaan wij gelijk aan de slag.

Wij (her)schrijven de vacature. Plaatsen deze op relevante jobboards zoals Indeed en Inkoopjobs.nl, LinkedIn en onze eigen website. Gaan actief searchen, benaderen potentiële kandidaten en activeren ons netwerk. Dit alles met een scherp oog voor jouw employer branding.

Kandidaat gevonden

Potentiële kandidaten krijgen eerst een telefonische intake. Interessant? Dan nodigen wij de kandidaat uit voor een persoonlijke kennismaking. Passend? Dan stellen we de kandidaat aan jou voor. Met cv, onze bevindingen en indicatie van arbeidsvoorwaarden.

Anders dan in eerste instantie gedacht? Dan geven we dit bij het voorstellen aan. Een sterke persoonlijkheid brengt soms meer mee dan iemand met veel kennis en kunde. In een krappe arbeidsmarkt moet je zo nu en dan out-of-the-box denken om succesvol te zijn.

Team van consultants

Onze consultants werken nauw samen aan een opdracht. Zo bundelen wij onze krachten op het gebied van searchen, (social media) marketing, employer branding en recruitment.

Onze resultaten zijn een team effort en geen individueel doel op zich. Uiteraard zal er één consultant worden aangesteld in de samenwerking met jou als klant. 

Inkoopprofessional nodig? Wij helpen je graag!

De beste inkoopprofessionals zijn niet actief op zoek. Je moet ze zien te vinden en verleiden. Daar helpen wij jou mee!

Wij zijn gespecialiseerd in het inkoopvak. Kennen de markt en hebben het netwerk. Traditioneel werven is als schieten met hagel. Wij begrijpen het belang van employer branding en recruitment marketing. Gerichte campagnes en het actief benaderen van de juiste doelgroep levert het beste resultaat.

home-swoosh-boven

Waarom kiezen voor inkoop id?

Persoonlijk

We kunnen heel veel automatiseren, maar het maken van de juiste match blijft mensenwerk. Persoonlijk contact en weten wat mensen beweegt is de sleutel tot succes.

Transparant

Goede inkopers zijn duidelijk en helder in hun communicatie. Transparant in wat zij doen. En gaat er een keer iets fout, dan zijn zij bereidt om hun verantwoordelijkheid te nemen. Net zoals wij.

Integer

Inkopers hebben integriteit hoog in het vaandel staan. Eerlijk in hun daden en hoe zij anderen behandelen. Inkoopprofessionals hebben sterke principes en hoge ethische normen en waarden. Net zoals wij.

Betrouwbaar

Betrouwbaarheid gaat hand in hand met integriteit. Inkoopprofessionals leggen hiermee de basis voor succes. Zij nemen verantwoordelijkheid voor hun acties. Net zoals wij.

Kennis van de markt

Wij zijn specialisten op het gebied van inkoop, recruitment en inkoopadvies en doen dit sinds 2007. Wij hebben een groot netwerk opgebouwd en volgen trends en ontwikkelingen op de voet.

Heldere tarieven

Zoals iedere goede inkoper zegt; het gaat niet om de laagste prijs, maar om de beste prijs. Vooraf weten waar je aan toe bent en geen verrassingen achteraf.

Zonder-titel-1850-x-1366-px-1200-x-1366-px-1 (1)

INKOPEN IS EEN VAK

Op zoek naar een Inkoopprofessional voor tijdelijk of vast? Mensen die van inkopen hun vak hebben gemaakt? Die zorgen dat inkoop soepel verloopt of naar een hoger niveau getild wordt? Dan ben jij bij Inkoop ID aan het juiste adres.

onze diensten
image (2)