ZOEK JIJ EEN INKOOP PROFESSIONAL?

neem contact op

WIJ LEVEREN INKOPERS.

Ben jij de opdrachtgever die op zoek is naar een Inkoper? Voor tijdelijk of vast? Wil jouw organisatie kosten besparen, continuïteit van leveringen borgen, risico’s met leveranciers afdekken, of  betere contracten afsluiten?

Inkoop ID is specialist in de bemiddeling van inkoop professionals op Interim basis, Detachering of middels Werving & Selectie. Inkoopadvies, coaching of inkooptraining nodig? Wij klaren de klus.

20220726-MCH-0257_LR
20240220-MCH-0397

WERVING & SELECTIE

Vacature? Wij vinden de juiste inkoopprofessional! Wij maken de match op kennis, kunde en cultuur. Van startende inkoper tot en met directeur inkoop.

De beste inkoopprofessionals zijn niet actief op zoek. Je moet ze zien te vinden en verleiden. Wij hebben het netwerk. Wij begrijpen het belang van employer branding en recruitment marketing. Daar helpen wij jou mee!

Tarieven

INTERIM INKOOP

Tijdelijk een inkoopspecialist nodig? Met meer dan 400 interim professionals in ons netwerk kunnen wij de meest uiteenlopende en opdrachten in vrijwel elke branche aan.

Een interim inkoper inhuren lijkt niet goedkoop, maar een goede inkoper verdient zichzelf al snel terug. Bovendien koop je flexibiliteit. Een interimmer is snel inzetbaar en helpt je vakkundig uit de brand.

tarieven
20220726-MCH-0569

INKOOP DETACHERING

Tijdelijk capaciteit nodig? Op operationeel of tactisch niveau? Kies voor detachering. Flexibele inzet van een inkoopspecialist zonder langdurige contractuele verplichtingen.

Onze professionals hebben ervaring in de private of de publieke sector. Expertise op elk denkbaar gebied van zowel directe als indirecte inkoop, met techniek, bouw, grondstoffen, CAPEX, verpakkingen, facilitair, IT, HR, MarCom of logistiek.

Tarieven

ADVIES

Meer besparen? Een project realiseren? Of contractmanagement opzetten?

Onze inkoopprofessionals zijn ervaren mensen die zichzelf terugverdienen. Structurele veranderingen doorvoeren en borgen. Gerealiseerde besparingen overstijgen regelmatig 5% van de beïnvloedbare spend en nog meer van de totale kosten.

Wil jij je inkoop optimaliseren?

Meer informatie

TRAINING & COACHING

“Als wij onze medewerkers slimmer maken, dan maken wij onze organisatie slimmer!” Een wijze uitspraak van de directeur bij één van onze klanten. “En als ze vervolgens weggaan, hebben wij wel in ze geïnvesteerd. Wat doen we dan?” vroeg zijn collega. Waarop die directeur antwoordde: “En wat als wij niet in onze medewerkers investeren en ze blijven…”

Inkoop ID verzorgt coaching on the job en incompany groepstrainingen. Wij maken jouw medewerkers bewust van een goed ingericht inkoopproces en helpen zo jouw organisatie om beter en slimmer in te kopen!

Training

WAAROM KIEZEN VOOR INKOOP ID

Expertise

Je krijgt een team van deskundige professionals op het gebied van inkoop, supply chain management en recruitment. Allen met jarenlange ervaring, een groot netwerk en kennis van de markt.

Maatwerk

Net zoals ieder mens is iedere organisatie uniek. Er bestaat geen one-size-fits-all. De perfecte match voelt als een maatpak en zit als gegoten. Gaandeweg het traject kijken we regelmatig of er aanpassingen nodig zijn.

Recruitment Marketing

Met een sterke online aanwezigheid en door gebruik te maken van de nieuwste technologieën bereiken wij de juiste doelgroep. Met aandacht voor employer branding en een actieve benadering van de markt brengen wij zowel de actief- als latent werkzoekende in beweging.

Afspraak = afspraak

Wij maken heldere afspraken over de samenwerking die wij aangaan en werken met transparante tarieven. Zodat jij van te voren weet wat je kunt verwachten.