Zakelijke dienstverlening

INKOOP IN DE ZAKELIJKE DIENSTVERLENING

neem contact op

VAN ALLE MARKTEN THUIS

De zakelijke dienstverlening is heel breed en bestaat uit diverse doelgroepen. Inkopers in deze sector zijn over het algemeen faciliterend aan de organisatie. Zij hebben minder invloed op het primaire proces, maar zijn o zo belangrijk voor het draaiende houden van de organisatie. De inkoper is allround en moet overal iets vanaf weten of weten waar hij die kennis kan vinden. Een flexibele instelling is essentieel evenals goed het overzicht behouden en de juiste prioriteiten kunnen stellen.

Inkoop ID - zakelijke dienstverlening
Kopie van Inkoper aan het woord (5)

Van accountancy tot facilitaire dienstverleners

Onze inkopers begrijpen de dynamiek in de zakelijke dienstverlening. Zij hebben een servicegerichte instelling en weten vaak meerdere ballen tegelijk in de lucht te houden. Vaak hebben zij zich gespecialiseerd in een bepaalde categorie, kennen hierdoor de markt als geen ander en weten op dit vlak de beste resultaten voor de organisatie neer te zetten.

We hebben diverse opdrachtgevers in de zakelijke dienstverlening, zoals: Accountancy; Organisatieadvies/consultancy; Verzekeringsmaatschappijen; Banken; ICT bedrijven; Ingenieursbureaus; Facilitaire dienstverleners.

Vacatures in de zakelijke dienstverlening

INKOPERS IN DE ZAKELIJKE DIENSTVERLENING MAKEN HET VERSCHIL

De inkopers in ons netwerk werken voor zowel corporates als MKB organisaties. Hierdoor kennen wij specialisten en generalisten. Het spreekt voor zich dat bij een grote organisatie met meerdere inkopers, een inkoper zich meer specialiseert in een bepaalde categorie dan in een bedrijf waar 1 of 2 inkopers verantwoordelijk zijn voor alles.

Welke ervaring je mag verwachten van een Inkoop professional in de zakelijke dienstverlening?

  • Ruime ervaring met indirect/NPR spend;
  • Goed ontwikkelde soft skills, vaak moeten zij zich bewegen door complexe, politiek gevoelige organisaties;
  • Ervaring met zowel projectmatig werken als category management en zijn hierdoor in staat om overstijgende belangen te signaleren;
  • Naast het realiseren van directe besparingen, in staat om processen en procedures goed in te richten en zodoende bij te dragen aan het resultaat van de organisatie.

Wij leveren inkoopadvies en inkoop professionals.

De inkoopfunctie in uw organisatie is volop in beweging. Heeft u behoefte aan inkoopkracht om snel resultaten te laten zien, om de continuïteit van het inkoopproces te waarborgen of heeft u voor een project tijdelijk extra capaciteit nodig?

Inkoop ID is een bureau wat inkoopdiensten biedt in de breedste zin van het woord. Wij leveren inkoopadvies en inkoop professionals.

Onze kandidaten kiezen bewust voor een carrière in het inkoopvak. Wij laten kennis en kunde optimaal aansluiten op de functies bij, en wensen van, onze opdrachtgevers. Door de inkoopvakkennis van onze adviseurs zijn wij in staat om de juiste match te maken.

Geef je inkoop carrière een boost

Doen waar je goed in bent... En doen wat je leuk vindt. Dat willen we toch allemaal? Tijdelijke klus of vaste baan?

Bekijk hier alle vacatures!

vacatures
image (2)