Project Inkoper

Groot-Ammers Vast € 4500 - € 5500 per Maand

Organisatie

Ben jij een ervaren Project Inkoper met technische affiniteit die de inkoopfunctie bij Alara Lukagro in Groot Ammers wil opzetten? Dan zijn wij op zoek naar jou! De wereld stiller, veiliger en gezonder maken. Voor nu, voor de toekomst en voor de generaties die volgen. Voor zowel mens als milieu. Dat is waar Alara-Lukagro voor staat. Met trots werken ze aan projecten van advies en engineering, tot productie en montage. Ze realiseren complete projecten op maat, projecten van een paar duizend euro’s tot miljoenen projecten.

In de voorbije jaren groeiden ze van de ster in de polder tot grote speler op de internationale markt. Met ruim 100 collega’s vormen ze een dynamisch bedrijf, waar voor iedereen aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling. Ze zijn onderdeel van de Ipcom-groep, een ambitieuze en snelgroeiende Europese groep van bedrijven, gespecialiseerd in de distributie en conversie van innovatieve oplossingen voor thermische isolatie, hoge temperatuur isolatie, passieve brandbeveiliging en akoestische isolatie.

Om door te groeien naar een volgende fase is er behoefte ontstaan aan een professionele inkoper die de inkoopfunctie verder vorm kan gaan geven.


Functie-omschrijving

Je wordt verantwoordelijk voor het tactische gedeelte van het inkoop proces, van het sluiten van goede contracten tot het onderhandelen en het ontwikkelen van leveranciers. Naast projectmatige inkoop gaat het ook om de inkoopafspraken van standaard artikelen en diensten. Kwaliteit is daarbij van essentieel belang en voor de routinematige producten ga je op zoek naar preferred suppliers waar je jaarcontract mee afsluit. Daarnaast zit het bedrijf in de implementatie fase van een ERP systeem, waar je mogelijk nog een bijdrage aan kan leveren. Samen met de huidige inkoper vorm je een solide team, dat alle inkoopzaken op zich neemt en daarbij een hands-on mentaliteit niet schuwt.

Functie-eisen

Je hebt ervaring als Inkoper in een bij voorkeur technisch georiënteerde omgeving. Je hebt zelfstandig tenders begeleid en bent in staat om goede contracten af te sluiten. Je hebt hiervoor de nodige inkoopopleidingen gevolgd en het is helemaal mooi meegenomen als je een technische vooropleiding hebt genoten. Je bent communicatief sterk in het contact met huidige en nieuwe leveranciers en voldoende financieel onderlegd om keuzes omtrent betalingscondities in kaart te brengen en te ondersteunen bij het nemen van verantwoorde financiële beslissingen. Door het internationale karakter van deze functie is het noodzakelijk dat je een goede beheersing van het Engels hebt.

Arbeidsvoorwaarden

Als je komt werken bij Alara-Lukagro kan je rekenen op een prettige en open werksfeer. Je krijgt een afwisselende en uitdagende functie in een groeiende organisatie. Er heerst een goede collegiale sfeer, die wordt gevoed met regelmatige personeelsactiviteiten. Op het gebied van arbeidsvoorwaarden vallen ze onder de cao Metaal en Techniek (metaalbewerkingsbedrijf). Dat betekent 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen op fulltime basis en een scala aan arbeidsvoorwaarden die goed zijn geregeld. Salaris is afhankelijk van ervaring en opleiding en ligt tussen de € 4.500 en € 5.500 bruto per maand.


Solliciteren op deze functie?

Herken jij jezelf in dit profiel en word je enthousiast tijdens het lezen van de vacature? Solliciteer dan via onderstaande button of stuur je cv en motivatiebrief naar raymon.geldof@inkoopid.com. Heb je vragen? Dan kan je ons bereiken op telefoonnummer: 070 3000 118. Wij kijken uit naar jouw reactie!

WORDT DIT JOUW
BAAN…?

SOLLICITEER DIRECT!

IN HET KORT

Alara-Lukagro Noise Control Solutions
Vast
€ 4500 - € 5500 per Maand
Groot-Ammers
15 april 2024
Industrie/bouw;Productie
36 - 40 uur p/week

VRAGEN?

Solliciteren op deze functie?

Herken jij jezelf in dit profiel en word je enthousiast tijdens het lezen van de vacature? Solliciteer dan via onderstaande button of stuur je cv en motivatiebrief naar raymon.geldof@inkoopid.com. Heb je vragen? Dan kan je ons bereiken op telefoonnummer: 070 3000 118. Wij kijken uit naar jouw reactie!

Geef je inkoop carrière een boost

Op zoek naar Inkoop professionals op tijdelijke of vaste basis? Dan ben je bij Inkoop ID aan het juiste adres. Inkoop zit ons DNA.

vacatures
image (2)