Teamleider Inkoop

Regio Amstelland Vast € 6500 - € 7750 per Maand

Organisatie

Ben jij de inspirerende leider die als inkoper een bijdrage levert aan de energietransitie? Wil jij met jouw team duurzame en slimme oplossingen in de klimaatbeheersing in gaan kopen?

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Teamleider Inkoop.

Onze opdrachtgever is een technische groothandel in klimaatbeheersing met meerdere vestigingen. Hun klanten zitten door het hele land. Het  zijn veelal bedrijven in de installatietechniek en aannemers die zij helpen de hedendaagse uitdagingen op het gebied van verduurzaming aan te gaan.


Functie-omschrijving

In deze rol stuur jij een team aan van 7 category managers en inkoopmedewerkers. Jij bent iemand die weet te motiveren en inspireren om samen het beste resultaat neer te zetten. Met jouw team ben jij verantwoordelijk voor zo’n 150 leveranciers met veel potentieel. Leveranciers van warmtepompen, C.V. installaties, Airco units, leidingwerk, appendages. Alles wat nodig is om klimaatinstallaties te installeren en te onderhouden. Je onderhandelt met leveranciers om optimale condities te bereiken en langdurige relaties op te bouwen. Jouw commerciële drive en vasthoudendheid werken aanstekelijk, en je weet anderen te inspireren met jouw gedrevenheid. Je bent analytisch, ziet verbanden en benut kansen wanneer je ze ziet. Je werkt nauw samen met marketing, verkoop en logistiek. Samen met jouw manager stel je inkoopplannen op en geef je richting aan het team. Je denkt buiten de gebaande paden. In deze wereld van digitalisering en continue innovatie werk jij aan kansrijke ideeën en commerciële kansen. In deze dynamische omgeving speel je een cruciale rol in de groeiende vraag naar duurzame oplossingen.

Functie-eisen

Wie ben jij?
Een inspirerende en motiverende leider die het beste uit zichzelf en het team naar boven wil halen. Iemand met lef en inlevingsvermogen. Commercieel sterk, met strategisch inzicht en een klantgerichte instelling. Iemand die bouwt aan stevige relaties. Zowel intern als extern. Je hoeft geen techneut te zijn, maar enige affiniteit met techniek is wel nodig om succesvol te zijn. Daarnaast breng je het volgende mee; een afgeronde hbo opleiding, enkele jaren leidinggevende ervaring, goede communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands als het Engels. Duits is een pré. 

Arbeidsvoorwaarden

Wat hebben wij jou te bieden?
Een leidinggevende functie in een dynamische organisatie waar groei, innovatie en duurzaamheid hoog op de agenda staan. Verantwoordelijkheid, vrijheid, hybride werken. Hier hoort natuurlijk een goed salaris bij met een indicatie van €6.500 - €7.750, auto van de zaak, bonusregeling en goede pensioenvoorziening.


Solliciteren op deze functie?

Ben jij de teamleider die wij zoeken? Reageer via de link of bel voor meer informatie naar 070-3000118 en vraag naar Raymon of Marco.

WORDT DIT JOUW
BAAN…?

SOLLICITEER DIRECT!

IN HET KORT

Klimaatbeheersing
Vast
€ 6500 - € 7750 per Maand
Regio Amstelland
12 september 2023
Handel;Industrie/bouw
32 - 40 uur p/week

VRAGEN?

Solliciteren op deze functie?

Ben jij de teamleider die wij zoeken? Reageer via de link of bel voor meer informatie naar 070-3000118 en vraag naar Raymon of Marco.

Geef je inkoop carrière een boost

Op zoek naar Inkoop professionals op tijdelijke of vaste basis? Dan ben je bij Inkoop ID aan het juiste adres. Inkoop zit ons DNA.

vacatures
image (2)