Maak kennis met Paul Vermeire

Maak kennis met Paul Vermeire

Maak kennis met Paul Vermeire, Senior Buyer bij Bilfinger Industrial Services. In februari (2021) is Paul via Inkoop ID gestart met zijn opdracht waar hij het erg naar zijn zin heeft. Maak kennis met Paul, een zeer enthousiaste Inkoper met passie voor zijn vak.

Paul als Inkoper

Waarom ik het inkoop vak zo leuk vindt? Dat zit hem eigenlijk in een aantal dingen. Allereerst krijg ik veel energie als ik veel contact heb met mensen, en laat dat nou net een belangrijk onderdeel zijn van het inkoopvak. Ik vind het een uitdaging om zaken voor stakeholders voor elkaar krijgen, door mogelijkheden uit de markt te kunnen bieden kan ik een grote bijdrage leveren binnen de organisatie.  En last but not least, je wordt vaak vroeg betrokken bij nieuwe projecten, een leuke bijkomstigheid.

|Je wordt vaak vroeg betrokken bij nieuwe projecten, een leuke bijkomstigheid van het inkoopvak”

De vaardigheden van een Inkoper

Als inkoper is het belangrijk om te beschikken over goede communicatieve vaardigheden. Competenties als slagvaardig zijn , kwaliteits- en kostenbewustheid, zijn ook belangrijke competenties waar je het als inkoper ver mee kan schoppen.

Mijn tip voor Inkopers

Wat ik Inkopers mee wil geven? Zet altijd in op juiste kwaliteit, wees wel kritisch maar laat altijd meerdere mogelijkheden aan je stakeholders zien. Hiermee bereik je dat stakeholders zelf (kosten) bewust worden. Doe het vooral samen……

De samenwerking met Inkoop ID

In februari ben ik gestart met mijn eerste opdracht via Inkoop ID. Ik werk graag samen met Inkoop ID vanwege de fijne communicatie. Het wekte vertrouwen dat ze korte lijntjes hebben met opdrachtgevers. De gesprekken heb ik als plezierig ervaren, ik had het gevoel dat er een stapje extra voor mij gedaan werd.

————————————————————————————————————————————-

Meer Blogs van Inkopers lezen? Bekijk onze pagina Inkopers aan het woord.