Verhuisbericht

Wij presenteerden al: onze nieuwe website, ons nieuwe logo en onze nieuwe huisstijl. Kan er nog meer veranderen? Jazeker! ๐—ข๐—ป๐˜‡๐—ฒ ๐—น๐—ผ๐—ฐ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ. Wij gaan namelijk verhuizen.

Dezelfde dienstverlening in een nog nieuwer jasje. Namelijk op een prachtlocatie in Rijswijk, binnen 5 minuten rijden van onze huidige locatie.

๐—ฉ๐—ฎ๐—ป๐—ฎ๐—ณ ๐Ÿฎ๐Ÿญ ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฐ๐—ฒ๐—บ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ ๐˜ƒ๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐˜ ๐—ท๐—ฒ ๐—ผ๐—ป๐˜€ ๐—ผ๐—ฝ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—Ÿ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฉ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ ๐Ÿฎ๐Ÿญ-๐—” ๐˜๐—ฒ ๐—ฅ๐—ถ๐—ท๐˜€๐˜„๐—ถ๐—ท๐—ธ.

Vanuit Rijswijk staan wij uiteraard nog steeds voor jou klaar! Als partner die zowel opdrachtgevers als inkoopprofessionals helpt bij het maken van de juiste match.

Met onze nieuwe locatie creรซren wij meer ruimte en een gezellige en gezonde werkomgeving om ons werk nog beter te kunnen doen. Wij zijn verheugd dat het gezelligeย team vanย Status Finance, waarmee wij ondertussen alweer meer dan 10 jaar ons kantoor delen, ook mee verhuist.

Kom je een keer kijken? Wij laten jou met veel plezier ons nieuwe plekje zien!