Het nieuwe inkooptalent is er weer klaar voor!

Het zit er bijna op! Studenten van de opleiding Facility Management aan de Haagse Hogeschool, Hanzehogeschool Groningen en de opleiding Logistiek en Economie aan de Hogeschool Rotterdam zijn nagenoeg afgestudeerd. De studenten die dit jaar de minor inkoop succesvol afgerond hebben, verkrijgen daarmee een vrijstelling voor NEVI 1 behaald. Een mooie start voor een carrière binnen het inkoopvak! En veel van deze studenten maken dan ook een bewuste keuze om hun carrière als inkoper te starten.

Inkoop ID heeft al kennis voor u gemaakt met de eerste inkooptalenten! Heeft u behoefte aan tijdelijke of vaste ondersteuning op de inkoopafdeling? Onze kandidaten kunnen tijdelijk bij u ingezet worden voor een project, ter ondersteuning of via een deta-vast constructie, waarbij de kandidaat na een overeengekomen periode kosteloos overgenomen kan worden. Vanzelfsprekend is het mogelijk om een kandidaat direct in vaste dienst te nemen.

Informeer naar de mogelijkheden en neem contact met ons op via 070-3000118 of stuur een e-mail naar Raymon Geldof (raymon.geldof@inkoopid.com)

Het nieuwe inkooptalent is er klaar voor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*