Inkoper

Bleiswijk Vast € 2500 - € 3500 per Maand

Organisatie

Hofa, een internationale groothandel in bevestigingsmaterialen gevestigd in Bleiswijk, zoekt een enthousiaste en resultaatgerichte Inkoper. Met een bedrijfsgrootte van circa 30 medewerkers bedienen ze de Europese markt. De focus ligt op operational excellence, waardoor ze hun klanten ontzorgen en de supply chain efficiënt beheren. Met meer dan 40 jaar ervaring en geoptimaliseerde supply chain-processen biedt Hofa kwaliteit, betrouwbare leveringen en scherpe prijzen aan haar klanten.


Functie-omschrijving

Als Inkoper ben je onderdeel van het Inkoop Team en rapporteer je rechtstreeks aan de Purchase Manager. In deze rol ga jij je richten op (vooral Europese) inkopen, het behandelen van klantaanvragen en assistentie van de inkoopafdeling in de breedste zin van het woord. Je bent mede verantwoordelijk voor het onderhouden van een goede relatie met onze toeleveranciers, een goed voorraadbeheer en verzorgt de administratie van de inkoop in ons ERP systeem. Je draagt bij aan het handhaven van ons kwalitatief hoogwaardige produktassortiment en scherpe inkoopcondities

Taken en Verantwoordelijkheden:

 • Aanvragen van klantbehoeftes bij leveranciers, het opstellen van de juiste specificaties en na binnenkomst van de offertes het calculeren van de verrekenprijzen.
 • Het doen van bestellingen, de verwerking in het ERP, het controleren van orderbevestigingen en het (pro actief) reclameren van de lopende bestellingen.
 • Assisteren van de collega’s op het gebied van strategische projecten en het behandelen van zendingen die vanuit Azie komen.
 • Samenwerken met interne teams om klantverwachtingen te overtreffen en te zorgen voor een vlekkeloze supplychain.

Functie-eisen

 • Minimaal een afgeronde mbo-opleiding in een relevante richting.
 • Enkele jaren ervaring in een inkoop functie
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels; kennis van het Duits is een pré. Je hebt goede onderhandelingsvaardigheden.
 • Kennis van en ervaring met de supply chain-processen en affiniteit met techniek
 • Je bent stressbestendig, gestructureerd en hebt een proactieve en resultaatgerichte houding, met het vermogen om zelfstandig, maar ook in teamverband te werken.
 • Kennis van ERP systemen en Excel zijn een pre.

Arbeidsvoorwaarden

 • Een uitdagende functie in een groeiend bedrijf met een sterke marktpositie.
 • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei binnen de organisatie.
 • Competitief salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.


Solliciteren op deze functie?

Ben jij de gedreven Inkoper die het team wil versterken en aan de groei van Hofa wil bijdragen? Solliciteer nu en wordt onderdeel van dit succesvolle internationale team!

WORDT DIT JOUW
BAAN…?

SOLLICITEER DIRECT!

IN HET KORT

HOFA
Vast
€ 2500 - € 3500 per Maand
Bleiswijk
17 juni 2024
Handel
32 - 40 uur p/week

VRAGEN?

Mylene Klatt

Solliciteren op deze functie?

Ben jij de gedreven Inkoper die het team wil versterken en aan de groei van Hofa wil bijdragen? Solliciteer nu en wordt onderdeel van dit succesvolle internationale team!

Geef je inkoop carrière een boost

Op zoek naar Inkoop professionals op tijdelijke of vaste basis? Dan ben je bij Inkoop ID aan het juiste adres. Inkoop zit ons DNA.

vacatures
image (2)