Inkoper Bouw

Twello Vast

Organisatie

Wil jij als inkoper bouwen aan jezelf en aan mooie, uitdagende projecten? Waar je werkt in projectteams met korte lijnen. Waar eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid vanzelfsprekend zijn.

Voor Aan de Stegge Twello zijn wij op zoek naar een Inkoper Bouw.

Aan de Stegge Twello is een specialist in bedrijfshuisvesting. Zij bieden een totaalpakket vanaf locatiestudie tot en met het bouwen, het beheren en onderhouden van gebouwen. Plezier staat voorop. Plezier in je werk, maar zeker ook plezier met elkaar. Met inmiddels meer dan 150 collega’s bouwen zij aan mooie uitdagende projecten, waar ze trots op zijn. Dit doen zij samen. Zij zijn een ontwikkelende bouwer, die alles zelf coördineert en aanstuurt. Zij realiseren onderscheidende bedrijfshuisvesting. Moderne, functionele panden die ruimte geven aan groei en succes.


Functie-omschrijving

Als Inkoper ben je verantwoordelijk voor de centrale inkoop van bouwmaterialen en onderaannemers. Je onderhandelt met leveranciers en onderaannemers, analyseert wat nodig is en geef je advies aan het management. Vanaf het moment dat de uitvoering start ben je betrokken bij een project, zo heb je vroegtijdig inzicht en invloed op wat nodig is om succesvol in te kopen. De kosten zijn uiteraard belangrijk, maar wel met een focus op innovatief, duurzaam en toekomstgericht inkopen. De relatie met je leveranciers is daarom van groot belang, evenals de nauwe samenwerking met je collega’s in het projectteam.

Functie-eisen

Ben jij flexibel, ambitieus zijn en wil jij je maximaal inzetten voor de projecten waar jij als inkoper bij betrokken bent? Een bouwkundige achtergrond is geen must, de juiste instelling wel. Jij wil jezelf blijven ontwikkelen en doorgroeien. Wil jij bijvoorbeeld NEVI 2 gaan doen, dan kan dat. Je krijgt namelijk een persoonlijk ontwikkelplan. Hierin worden jouw ambities vertaald naar concrete opleidingswensen. Jij werkt graag in teamverband, bent analytisch vaardig, communicatief sterk en neemt initiatief. Je beschikt over een afgeronde hbo opleiding. Voor deze functie denken wij aan iemand die toe is aan een tweede stap. Iemand die een inkoop carrière in de bouw ambieert en dit allemaal graag wil leren. Heb jij al wat meer ervaring en ben je op zoek naar een fijn bedrijf waar je aan mooie projecten kan werken? Dan nodigen wij jou ook zeker uit om te reageren.

Arbeidsvoorwaarden

Wat hebben wij jou te bieden? 
Een baan als inkoper bij Aan de Stegge Twello. Een functie waarin volop ruimte is voor ontwikkeling en groei. Een familiebedrijf dat mensen in hun kracht zet en daardoor succesvol is in wat zij doen. Een salaris wat past bij jouw kennis en ervaring en wij graag met je bespreken wanneer jij serieus geïnteresseerd bent. Uiteraard een auto zodra jij er klaar voor bent om zelfstandig op pad te gaan. Fietsplan van de zaak. Laptop, telefoon. 40 vakantiedagen, financiële extraatjes en flexibele werktijden. Het sociale aspect is duidelijk aanwezig. Ze hebben een actieve personeelsvereniging die regelmatig iets organiseert. Onlangs zijn zij nog met het hele bedrijf naar IJsland gegaan ter ere van het 50-jarige jubileum.


Solliciteren op deze functie?

Wil jij inkopen in de bouw? Reageer dan snel of bel naar 070-3000118 en vraag naar Marco of Raymon.

WORDT DIT JOUW
BAAN…?

SOLLICITEER DIRECT!

IN HET KORT

Aan de Stegge Twello
Vast

Twello
19 april 2024
Inkoop & logistiek;Industrie/bouw
40 - 40 uur p/week

VRAGEN?

Solliciteren op deze functie?

Wil jij inkopen in de bouw? Reageer dan snel of bel naar 070-3000118 en vraag naar Marco of Raymon.

Geef je inkoop carrière een boost

Op zoek naar Inkoop professionals op tijdelijke of vaste basis? Dan ben je bij Inkoop ID aan het juiste adres. Inkoop zit ons DNA.

vacatures
image (2)