INTERIM INKOOP

neem contact op

TIJDELIJK EEN INKOPER NODIG?

Heb je tijdelijk inkoopcapaciteit nodig? Iemand die snel kan beginnen? Of ben je op zoek naar specifieke inkoopkennis en ervaring voor een complex project? Zoek je een inkoopprofessional die je kan adviseren en je inkoopproces kan optimaliseren of wil je snel kosten besparen?

Met meer dan 400 interim professionals in ons netwerk kunnen wij de meest uiteenlopende opdrachten aan. Publiek, privaat, tactisch of strategisch? Een interim (Senior) Inkoper, Inkoopmanager, Categorymanager, Adviseur of Contractmanager? Wij matchen de inkoopprofessional met jouw behoefte.

20220726-MCH-0287_LR

TARIEVEN INTERIM

Een interim inkoper inhuren lijkt niet goedkoop, maar een goede inkoper verdient zichzelf al snel terug. Bovendien koop je flexibiliteit. Maakt de interimmer geen uren, dan kost het jou geen geld. Is de klus eerder geklaard dan gedacht, dan neem je makkelijk afscheid. Duurt het langer, dan verleng je de inzet. En wat kost het de organisatie als er werk blijft liggen of vaste medewerkers zich over de kop werken door een te hoge werkdruk? Of lukt het maar niet om die vaste positie in te vullen? Een interimmer is snel inzetbaar en helpt je vakkundig uit de brand.

Bel ons op 070-3000118 of vul het contactformulier in. Wij bellen je zo snel mogelijk terug.

neem direct contact op
Medior/Tactisch Inkoper/ContractmanagerVanaf €75,00 p/u
Senior/Strategisch Inkoper/ManagerVanaf €97,50 p/u
Consultant/Adviseur/coachVanaf €110,00 p/u

Tarieven zijn exclusief BTW. Wij hanteren transparante tarieven, zonder bijkomende verrassingen. Je betaalt alleen de werkelijk gemaakte uren en eventuele onkosten voor zakelijke doeleinden. Neem contact met ons op voor een voorstel op maat.

ONZE WERKWIJZE

Op zoek naar Inkoop professionals op tijdelijke of vaste basis? Dan ben je bij Inkoop ID aan het juiste adres. Inkoop zit in ons DNA. Naast gedegen kennis van de markt, doorzien wij de belangen en wensen van elke partij. Wat mag je van ons verwachten?

ANALYSE FASE

Net zoals ieder mens is iedere organisatie uniek. Er bestaat geen one-size-fits-all. Wij bespreken samen welke kennis en kunde de ideale kandidaat in huis moet hebben. En nog belangrijker, welke persoonlijkheid past op de positie? Zoek je een veranderaar die de boel komt opschudden of juist iemand die rust in de tent brengt? Is de "cultural fit" belangrijk of mag iemand wel een beetje anders zijn? Zo stellen wij samen het ideale profiel van de kandidaat op.

Wat heb jij daarnaast de kandidaat te bieden? Een tijdelijke uitdaging voor een interimmer of persoonlijke ontwikkeling en  doorgroeimogelijkheden voor een vaste medewerker? En past het qua tarief of arbeidsvoorwaarden? Met onze kennis van de markt schatten wij in of het haalbaar is.

WERVINGSFASE

Is het helder wat jullie zoeken? Dan gaan wij gelijk aan de slag.

Wij (her)schrijven de vacature. Plaatsen deze op relevante jobboards zoals Indeed en Inkoopjobs.nl, LinkedIn en onze eigen website. Gaan actief searchen, benaderen potentiële kandidaten en activeren ons netwerk. Dit alles met een scherp oog voor jouw employer branding.

KANDIDAAT GEVONDEN

Potentiële kandidaten krijgen eerst een telefonische intake. Interessant? Dan nodigen wij de kandidaat uit voor een persoonlijke kennismaking. Passend? Dan stellen we de kandidaat aan jou voor. Met cv, onze bevindingen en indicatie van arbeidsvoorwaarden.

Anders dan in eerste instantie gedacht? Dan geven we dit bij het voorstellen aan. Een sterke persoonlijkheid brengt soms meer mee dan iemand met veel kennis en kunde. In een krappe arbeidsmarkt moet je zo nu en dan out-of-the-box denken om succesvol te zijn.

TEAM VAN CONSULTANTS

Onze consultants werken nauw samen aan een opdracht. Zo bundelen wij onze krachten op het gebied van searchen, (social media) marketing, employer branding en recruitment.

Onze resultaten zijn een team effort en geen individueel doel op zich. Uiteraard zal er één consultant worden aangesteld in de samenwerking met jou als klant. 

Wij leveren inkoop professionals.

  • Je hebt snel een inkoper nodig; binnen enkele dagen, vaak zelfs dezelfde dag, stellen wij de juiste kandidaat aan jou voor!
  • Onze professionals hebben ervaring in de private of de publieke sector.
  • Onze professionals hebben expertise op elk denkbaar gebied van zowel directe als indirecte inkoop, met techniek, bouw, grondstoffen, CAPEX, verpakkingen, facilitair, IT, HR, MarCom of logistiek.
  • Doordat wij veel met ZZP’ers werken, stellen wij altijd de beste kandidaat voor die beschikbaar is.
  • Je zoekt een betrouwbare partij; wij zijn NEN 4400 gecertificeerd en voeren het SNA keurmerk.
home-swoosh-boven

WAAROM KIEZEN VOOR INKOOP ID?

Persoonlijk

We kunnen heel veel automatiseren, maar het maken van de juiste match blijft mensenwerk. Persoonlijk contact en weten wat mensen beweegt is de sleutel tot succes.

Transparant

Goede inkopers zijn duidelijk en helder in hun communicatie. Transparant in wat zij doen. En gaat er een keer iets fout, dan zijn zij bereidt om hun verantwoordelijkheid te nemen. Net zoals wij.

Integer

Inkopers hebben integriteit hoog in het vaandel staan. Eerlijk in hun daden en hoe zij anderen behandelen. Inkoopprofessionals hebben sterke principes en hoge ethische normen en waarden. Net zoals wij.

Betrouwbaar

Betrouwbaarheid gaat hand in hand met integriteit. Inkoopprofessionals leggen hiermee de basis voor succes. Zij nemen verantwoordelijkheid voor hun acties. Net zoals wij.

Kennis van de markt

Wij zijn specialisten op het gebied van inkoop, recruitment en inkoopadvies en doen dit sinds 2007. Wij hebben een groot netwerk opgebouwd en volgen trends en ontwikkelingen op de voet.

Heldere tarieven

Zoals iedere goede inkoper zegt; het gaat niet om de laagste prijs, maar om de beste prijs. Vooraf weten waar je aan toe bent en geen verrassingen achteraf.

Zonder titel (1850 x 1366 px) (1200 x 1366 px) (1)

INKOPEN IS EEN VAK

Op zoek naar een Inkoopprofessional voor tijdelijk of vast? Mensen die van inkopen hun vak hebben gemaakt? Die zorgen dat inkoop soepel verloopt of naar een hoger niveau getild wordt? Dan ben jij bij Inkoop ID aan het juiste adres.

onze diensten
20240220-MCH-0232