Senior Project Inkoper Heavy Lift & Transport

Capelle aan den IJssel Vast € 5500 - € 6500 per Maand

Organisatie

Werk jij graag mee aan grote projecten in de heavy cargo industrie? Transporteren van luxe jachten, windmolens tot aan het plaatsen van civiele constructies? Wil jij inkoop op de kaart zetten en een rol van betekenis op je nemen?

Voor Roll Group te Capelle a/d IJssel zoeken wij een Senior Project Inkoper!

Het is een nieuwe functie ter uitbreiding van het team. Roll Group groeit en daarom zoeken wij een senior inkoopprofessional die hier aan bij wil dragen. Iemand die wil bouwen, zich lekker voelt in een veranderende omgeving en energie krijgt van complexe, uitdagende projecten.

Roll Group biedt totaaloplossingen voor het transporteren, hijsen en installeren van zwaar materieel. Hun combinaties ter land en op zee stelt hen in staat om oplossingen voor complexe uitdagingen te bieden.  Roll Group biedt met hun unieke knowhow effectieve, innovatieve en duurzame diensten.

Roll Group bezit een veelzijdige vloot bestaande uit dokschepen, die allemaal de optie hebben van drie laadmodi - Ro-Ro, Flo-Flo en Lo-Lo, en dekschepen. Aan land exploiteert Roll Group wereldwijd een groot aantal moderne zware hijskranen met een capaciteit tot 4.000 ton, Zelfrijdende Modulaire Trailers (SPMT's) en conventionele trailers. 


Functie-omschrijving

Als Senior Inkoper rapporteer je aan de Manager Procurement en werk je nauw samen met jouw collega’s (3 FTE) van het inkoopteam, projectmanagers, de technische dienst en de scheepsofficieren. Jouw werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het projectmatig inkopen van goederen en diensten in binnen en buitenland. Je stuurt op goede afspraken en leverbetrouwbaarheid. Je haalt het beste in bestaande leveranciers naar boven of gaat op zoek naar nieuwe leveranciers. Contracteren en het voeren van onderhandelingen hoort hier natuurlijk bij. Je bent sterk gericht op de relatie en optimaliseert zo de prestaties van jouw leveranciers. Je levert een actieve bijdrage om inkoop naar een hoger niveau te tillen. In alles denk je actief en betrokken mee om inkoop nog efficiënter en effectiever te organiseren.

Functie-eisen

Wat breng jij mee?

 • Hbo werk- en denkniveau idealiter aangevuld met een inkoopopleiding;
 • Gezonde commerciële mind-set;  
 • Tenminste 3 jaar inkoopervaring op senior niveau bij voorkeur in de industrie of maritieme sector;  
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Ervaring met ERP systemen is een pré;
 • Je bent; Resultaatgericht, nuchter, gestructureerd, zelfstandig, collegiaal, gecommitteerd, flexibel en wil graag bouwen aan de inkoopfunctie.

Arbeidsvoorwaarden

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Een afwisselende en verantwoordelijke functie in een internationale werkomgeving;
 • Een salaris tussen €5.000 en €6.500 p/m + bonusregeling;
 • 28 vakantiedagen + 8.33% vakantiegeld;
 • Premievrij pensioen en een arbeidsongeschiktheidsverzekering;
 • Gratis lunch en mogelijkheid om hybride te werken (alhoewel de meeste collega’s graag naar kantoor komen).


Solliciteren op deze functie?

Toe aan een nieuwe, uitdagende baan als Sr. Project Inkoper? Reageer via de link. Meer weten? Bel naar 070-3000118 en vraag naar Marco of Raymon. Reageren kan tot 30 augustus. Wel nemen wij alle reacties direct in behandeling en kan de reactietermijn verkort worden wanneer de nieuwe collega eerder gevonden is.

WORDT DIT JOUW
BAAN…?

SOLLICITEER DIRECT!

IN HET KORT

Roll Group
Vast
€ 5500 - € 6500 per Maand
Capelle aan den IJssel
8 juli 2024
Industrie/bouw;Transport/vervoer/logistiek;Maritieme sector;Off-shore
32 - 40 uur p/week

VRAGEN?

Solliciteren op deze functie?

Toe aan een nieuwe, uitdagende baan als Sr. Project Inkoper? Reageer via de link. Meer weten? Bel naar 070-3000118 en vraag naar Marco of Raymon. Reageren kan tot 30 augustus. Wel nemen wij alle reacties direct in behandeling en kan de reactietermijn verkort worden wanneer de nieuwe collega eerder gevonden is.

Geef je inkoop carrière een boost

Op zoek naar Inkoop professionals op tijdelijke of vaste basis? Dan ben je bij Inkoop ID aan het juiste adres. Inkoop zit ons DNA.

vacatures
image (2)