Tactisch Inkoper Nieuwbouw

Harderwijk Vast € 4401 - € 6031 per Maand

Organisatie

Bij Allinq werk je iedere dag samen met je collega’s aan het bouwen en beheren van telecom infrastructuren. Denk aan netwerken van de bekende telecom aanbieders waar we met z’n allen dagelijks gebruik van maken, maar ze werken ook voor andere netwerkeigenaren zoals overheidsinstanties. Want ook daar leggen ze verbindingen.

Dit doen ze niet alleen in Nederland, maar ook in Duitsland, Denemarken en Tsjechië. En ze blijven internationaal groeien om de continuïteit te kunnen waarborgen. Dit doen ze nu al ruim 60 jaar en willen ze nog minstens 60 jaar blijven doen.


Functie-omschrijving

Ben jij een professional op het gebied van inkoop die op zoek is naar een nieuwe uitdaging en heb jij affiniteit met telecom/aannemerij? Op de afdeling inkoop van Allinq zijn ze op zoek naar een Tactisch Inkoper Nieuwbouw die in samenwerking met de business de juiste afspraken weet te maken met aannemers en het combilandschap!

Als Tactisch Inkoper Nieuwbouw ben je de spin in het web tussen de afdeling Nieuwbouw, het combilandschap en onze aannemers. Je bent daarin doelgericht en sterk in stakeholder management. Je kent het combilandschap en bouwt hierin een netwerk op, waarmee je de marktontwikkelingen nauwgezet in de gaten houdt en kansen en risico’s in kaart brengt. Op basis van jouw analyse op de inkoopbehoefte van de business geef je advies over het gecombineerd aanleggen van nieuwbouwprojecten of juist het solo uitvoeren van de werkzaamheden, en stelt daarvoor inkoopstrategieën op.

Ook ben je bekend met het aanlegproces van glasvezel en kan dit vertalen naar concrete contractafspraken met aannemers. Je voelt je daarbij thuis in een omgeving van doeners en schroomt niet om tot pragmatische oplossingen te komen om de inkoopbehoeften van de business te vervullen. De performance van de aannemers verlies je niet uit het oog en dit stuur je bij waar dat nodig is. Door voortdurend mee te denken in proces, marktontwikkelingen en innovaties en dit te vertalen naar de afspraken met de leveranciers lever je een actieve bijdrage aan besparingsmogelijkheden en kwaliteitsverbeteringen door de gehele keten heen.

Functie-eisen

Voor deze functie zijn ze op zoek naar een professional met ten minste 5 jaar relevante werkervaring (aannemerij, telecom, nieuwbouw, combi) op HBO werk- en denkniveau.
Je hebt een NEVI 2 diploma.
Daarnaast het je aantoonbare inkoopkennis opgedaan (extra certificaten zijn een pré).  
Je hebt een goed ontwikkeld procesmatig- en analytisch vermogen en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.
Je bent een ster in overtuigen en adviseren, maar vooral de verbinding maken is erg belangrijk.
Je houding is pro-actief, resultaatgericht en je bent een ervaren onderhandelaar.

Arbeidsvoorwaarden

  • Een salaris tussen de €4.427 en €6.067, gebaseerd op 38 uur, volgens de CAO Kleinmetaal en Techniek.
  • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen, bij een fulltime dienstverband.
  • 8% vakantiegeld.
  • Een auto passend bij jouw functie.
  • Een telefoon en laptop van de zaak.
  • De mogelijkheid om hybride te werken, met een thuiswerkvergoeding van €2,35 per dag.
  • Een goede pensioenregeling bij pensioenfonds PMT.
  • Gratis spinninglessen op ons kantoor in Harderwijk.
  • Mogelijkheid om jouw studerende kinderen op te geven voor Educatie4all. Jouw kinderen krijgen een maandelijkse toelage wanneer ze studeren.


WORDT DIT JOUW
BAAN…?

SOLLICITEER DIRECT!

IN HET KORT

Allinq
Vast
€ 4401 - € 6031 per Maand
Harderwijk
21 mei 2024
Inkoop & logistiek;Industrie/bouw
38 - 40 uur p/week

VRAGEN?

Solliciteren op deze functie?

Geef je inkoop carrière een boost

Op zoek naar Inkoop professionals op tijdelijke of vaste basis? Dan ben je bij Inkoop ID aan het juiste adres. Inkoop zit ons DNA.

vacatures
image (2)